Categorieën
Computers en Internet Games

Maak kennis met de Hogwarts Legacy Deluxe edition

hogwarts legacy deluxe edition pc

Voor iedereen die fan is van Harry Potter hebben we goed nieuws. Met de komst van de nieuwe game Hogwarts Legacy Deluxe Edition pc wordt er namelijk weer nieuw leven geblazen in de serie. Deze game maakt het mogelijk om pas echt te voelen hoe het is om een tovenaar op Zweinstein te zijn!

Een Harry Potter avontuur voor iedereen

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Hogwarts Legacy dé game voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Harry Potter. In deze RPG game ben je een eigen karakter in de nieuwe Wizarding World. In deze wereld speel je samen met andere spelers en bouw je jouw karakter vanaf de grond op. Evolueer naar volgende levens en leer de nieuwste spreuken om je tegenstanders te slim af te zijn. Hoe verder je komt, hoe vaker je voor de ware uitdagingen komt te staan. Om het helemaal nostalgisch te maken is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan het Verboden Bosch en natuurlijk aan Zweinstein zelf.

In tegenstelling tot voorgaande Harry Potter games op de PS3 en XBOX 360 is deze game speciaal bedoeld voor de high end spelconsoles. Hiermee weet je dan ook zeker dat je verbluft wordt door de 4K kwaliteit. Vooralsnog staat de game gepland voor release op 7 februari aanstaande. Kies je voor de Hogwarts Legacy dan krijg je naast de game zelf ook nog eens de Dark Arts Pack (Thestral Mount, Dark Arts Battle Arena, Dark Arts Cosmetic Set). Door deze extra content haal je nog meer plezier uit jouw game.

Pre order vandaag nog de Hogwarts Legacy Deluxe edition

Wil jij ook je eigen Harry Potter avontuur beginnen? En ben je op zoek naar een leuke game voor de koude winterdagen? Dan is Hogwarts Legacy Deluxe edition pc dé keuze om te maken. Kies voor de pre order hogwarts legacy deluxe edition, dan weet je zeker dat ook jij hem binnen no time binnen hebt wanneer hij officieel uitkomt. Geen gedoe met tekorten in de winkel, maar gelijk kunnen beginnen met spelen!